Sopar de carmanyola amb el veïnat

Sopar de carmanyola amb el veïnat
Pou de la Figuera (Forat de la Vergonya) Dissabte 9 de maig de 2015

Amb la presència de::
– Maria Salvo (Dones del 36)
– Gala Pin
– Josep Maria Montaner
– Música amb DJ Bemfis + convidats

Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 10 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 09 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 08 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 07 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 06 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 05 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 04 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 03 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 11 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 01 Sopar de Carmenyola amb el Veïnat - Ciutat Vella 02

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*